MYLES SANKO

Image
MYLES SANKO
3 d'agost, 22.30 h
Pati de les Escoles Velles
22€ anticipada / 25€ taquilla
Hi haurà cadires sense numerar.
També zona sense cadires. 

Amb aquest tercer àlbum, el cantant, compositor, productor, músic, dissenyador i cinematògraf Myles Sanko afegeix un altre capítol al seu particular i intens viatge. ''Just Being Me parla d'amor, esperança i política i té un tros de mi a cada part'', comenta.

Artistes polifacètics de tan alt nivell són una raresa avui dia; ell mateix es defineix com un autor que es diverteix creant, el que dóna com a resultat un treball molt honest, fet a mà, signat per ell des del principi fins al final: compon i escriu les lletres, els ritmes, les melodies; la seva afició és la fotografia, dissenya les seves pròpies portades i grava i edita els videoclips.

'' Just Being Me és una mirada al que vaig fer anteriorment i l'inici d'un nou viatge. Tracta tant de mi com a ésser humà, com del fet de compartir '', conclou Myles Sanko. '' Com a lletrista i músic tens l'instrument per compartir amb els altres, ja sigui la música gravada o a l'escenari. I com a artista, has de fer el màxim amb aquest particular do ''.

Image

© 2019 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.