DUQUENDE & CHICUELO

Image
DUQUENDE & CHICUELO
8 d'agost, 22.30 h
Mas d'En Pinc
22€ anticipada / 25€ taquilla
Cadires sense numerar

Duquende i Chicuelo són dues de les figures més destacades del panorama flamenc. Aquests artistes consagrats amb gran complicitat a l'escenari uneixen el seu art al cante i la guitarra formant un duo musical ple de talent. Una col·laboració que, sens dubte, suposa una de les cotes de més qualitat del flamenco actual.

Juan Cortés 'Duquende' va debutar als vuit anys de la mà del mateix Camarón de la Isla i va acompanyar durant 18 anys Paco de Lucía, a qui considera el seu "pare en l'art" i al qual sempre homenatja a les seves actuacions. El geni de la guitarra va definir Duquende com "un monstre, posseïdor de la màgia del cante, de la inspiració i la tècnica". El cantaor de Sabadell es considera un purista, encara que també col·labora en projectes musicals innovadors. Acumula nou discos en la seva trajectòria i ha cantat amb els millors guitarristes flamencs en actuacions per tot el món, destacant sempre per la seva veu prodigiosa i la intensitat dels seus sentiments a l'escenari.

Per la seva banda, Juan Gómez 'Chicuelo' és un prodigi de la guitarra des de la infància. A més d'intèrpret i compositor, Chicuelo també és productor i director musical de reconegut prestigi a tot Europa, Estats Units, Amèrica Llatina i Japó. Ha estat guitarrista de tots els grans cantaores flamencs i de músics de jazz. Ha treballat amb les millors companyies flamenques, també com a compositor, i ha participat en enregistraments amb grans artistes d'estils musicals molt diferents. Chicuelo compagina la seva faceta de guitarrista amb la de productor i director musical. La seva col·laboració artística amb Duquende s’ha consolidat amb gires internacionals que els han portat per escenaris de mig món.

"A Barcelona teniu un monstre, Duquende, que posseeix la màgia del cante, inspiració i tècnica", Paco de Lucía.


© 2020 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.