JOAN DAUSÀ

Image
JOAN DAUSÀ
2 d'agost, 22.30 h
Pati Escoles Velles
25€ anticipada / 28€ taquilla
Cadires numerades

El celebrat ‘Ara Som Gegants’ ha marcat un punt d’inflexió en la carrera de Joan Dausà. Des del seu llançament, al mes d’abril, ha estat un dels discs en català més venuts de l’any

El que va començar ara fa set anys com un joc entre amics ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical català. I és que Joan Dausà s’ha consolidat aquest 2018 com un dels referents de la música catalana. I ho ha fet amb la publicació d ‘Ara Som Gegants’, el seu tercer treball d’estudi que inclou temes com ‘La gran eufòria’, una de les cançons més radiades de l’any.

La gira de presentació d’Ara Som Gegants  s’ha realtizat als principals festivals i equipaments del país, exhaurint entrades en la seva presentació al Tibidabo i repetint els sold out al Festival de Cap Roig, a  l’Strenes o al Palau de la Música, entre d’altres, i tocant per milers de persones al Festival Cruïlla de Barcelona o a l’Acústica de Figueres, etc.

Dausà afronta aquest 2019 amb la responsabilitat i la il·lusió de seguir sumant públic a cada concert. Dausà s’acompanya d’una banda de quatre músics liderarada per Florenci Ferrer (Fluren), considerat -juntament amb Santos (Blind Records)-, un dels productors més influents de l’escena indie estatal.


© 2020 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.