GLAUCS 25 anys + DAVID MAURICIO

Image
GLAUCS 25 ANYS
21 d'agost, 22 h
Pati de les Escoles Velles
15€ anticipada / 18€ taquilla
Cadires numerades - Aforament limitat
Després de sis anys de silenci discogràfic, Glaucs tornen amb una nova proposta, un nou EP digital,  anomenat TOT ÉS POSSIBLE, quatre noves composicions originals, on hi reconeixerem els millors Glaucs, amb el segell sempre inconfusible del grup de Begur. També han volgut incloure una magnífica versió de la meravellosa I'm Still Standing d'Elton John.

Glaucs és un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. Glaucs, és un grup que no ha parat mai de sonar a les ràdios catalanes, d'encà que l'any 1996 van editar el seu primer disc, homònim,  amb la multinacional RCA. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La  nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. L'any 2014 el grup va reaparèixer amb el disc: "Hem conegut la nit". Un disc madur, que reflecteix perfectament el moment vital del grup.

Ara, Glaucs tornen amb molta força, i amb energies renovades.

Veure Glaucs en forma, sempre és una bona notícia.

 

DAVID MAURICIO
“Ocells perduts” és el disc de debut de David Mauricio. El pop d’autor s’omple de sonoritats acústiques en un treball on conviuen la base d’una banda de pop rock, amb els colors  més “folkies” de la mandolina, el violí o el banjo. Sota la producció de Vic Moliner (Clara Peya, Verd i Blau, Pau Brugada,…) i  amb músics com Apel·les Carod, Miquel Biarnés o Santi Careta, David Mauricio ens presenta dotze cançons nascudes de la veritat d’un mateix, de la contradicció i de la convicció, de la petita metamorfosi del dia a dia.
Image

© 2024 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.