El Festival

 del 27 al 24 d'agost

UN FESTIVAL PROPER i DIVERS

JOAN DAUSÀ, MORGAN, LOS MAMBO JAMBO i DUQUENDE i CHICUELO són alguns dels atractius d’aquesta edició.

XARIM ARESTÉ, JOFRE BARDAGÍ, FALCIOTS NINJA, DAVID BUSQUETS i BUFANT FORT converteixen aquesta edició en una de les més eclèctiques.

Nascut el 1977, el Festival de Música de Begur s’ha convertit en un dels festivals amb més tradició de la Costa Brava. La seva filosofia és oferir concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que aquest any van des del soul a la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes. Una programació adreçada a la gent de Begur i als seus estiuejants, tant habituals com ocasionals, però amb voluntat d’aportar un valor afegit a l’oferta cultural i ser també un element de promoció del municipi.

L’objectiu d’aquesta nova edició és consolidar els espais d’exhibició que s’han anat obrint per al festival, incorporant enguany també la Plaça de la Vila, i seguir reflectint l’eclecticisme artístic i cultural de Begur. Tot això, apostant sempre per la qualitat, amb una programació atractiva i amb capacitat de projecció i captació de públic, fent alhora de reclam i de promoció cultural d’una de les poblacions i d’uns dels entorns més atractius de la Costa Brava.

Els concerts del festival tindran lloc els divendres entre el 27 de Juliol i el 24 d'agost, en diferents escenaris: les Escoles Velles, el Mas d’en Pinc, el nucli antic d’Esclanyà, Pl. de la Vila i Sa Tuna.

Image
© 2020 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.